Aarøsund Badehotel

FEJLPROCENTEN ER STORT SET IKKE-EKSISTERENDE

Det siger indehaveren af Aarøsund Badehotel, Hans Harvest, om leverancerne fra Centralvaskeriet. Gennem fem år har det berømte badehotel i Sønderjylland hver uge fået leveret blandt andet rent sengelinned, duge, servietter og sæber fra os.

Kvalitet til den rigtige pris

Tilbage i 2013, da samarbejdet blev indledt, omfattede det kun vask af duge og servietter. Men snart kom sengelinned med – og for 2 år siden blev sæber, shampoo og bodylotion føjet til listen over de leverancer, som Centralvaskeriet sørger for. Og profiltøj til tjenere og kokke er det næste, som er på dagsordenen.

– Det kan være en fordel at samle indkøbene et sted. Det giver mindre administration. Men ellers betyder pris og kvalitet meget for os. Og det kan Centralvaskeriet leve op til. Fejlprocenten er stort set ikke-eksisterende, fortæller Hans Harvest.

Et forhold, der også betyder meget, er graden af fleksibilitet

– Vi får leveret en gang om ugen – med mindre vi ringer og siger, at de skal komme med noget mere. Det hænder, at vi får brug for ekstra leverancer, og her er Centralvaskeriet hurtige til at hjælpe, siger Hans Harvest.

Aarøsund Badehotel modtager hvert år et stort antal gæster, som nyder atmosfæren i det klassiske badehotel – og ikke mindst udsigten og beliggenheden helt ud til Aarøsund vest for Haderslev.

– Hotellet er fra 1903, og vi gør meget for at fastholde den gamle atmosfære. Mange af vores møbler er fra begyndelsen af det forrige århundrede, og man kan f.eks. slappe af i et sofa-arrangement fra Karen Blixens hjem eller spille på et Bechsteinflygel, der har tilhørt Victor Borge. Her er ingen fjernsyn på værelserne, og swimmingpoolen udenfor er den store, siger Hans Harvest med henvisning til Aarøsund.

Menuerne er til gengæld helt up-to-date, sammensat af retter inden for den moderne gastronomi og i høj grad baseret på lokale råvarer.

    Dit navn*

    Mail*

    Indtast din besked