Arbejdstøj

Vi sammensætter en ordning der passer til jeres behov, med en vaske/leje ordning er I altid klar til hurtig omstilling når nye medarbejdere kommer eller går eller bare ændre figur – så I slipper for store engangsinvesteringer og for at få lageret fyldt op af arbejdstøj, der ikke bliver benyttet.
Vi har en bred produktvifte og tilbyder alle de velkendte mærker. Alt sammen i en slidstærk kvalitet og tilpasset hver enkel af jeres medarbejdere. I slipper for at vaske selv og øger medarbejdernes sikkerhed, da fx reflekser ikke tåler hjemmevask.
Hos Centralvaskeriet tilbyder vi en super fleksibel løsning, hvilket betyder at hvis du har en medarbejder der ikke arbejder fuld tid, så tilpasses dennes beklædningspakke sig. På den måde sparer I i sidste ende mange penge.

Intelligent tracking

Alt arbejdstøj bliver chippet og forsynet med stregkode herfra vaskeriet, det betyder at man kan følge tøjet om det er her på vaskeriet eller ude ved medarbejderen, vi kan samtidig også se hvor mange gange tøjet bliver vasket – dette er en effektiv måde at kontrollere tøjet på og dermed undgå spild, hvis fx en medarbejder har 5 par bukser liggende hjemme.

Se alt om vores service og hele sortimentet i kataloget.
Download det HER
Eller bestil ved Dorthe – dm@centralvaskeriet.dk eller ved Rikke – rbo@centralvaskeriet.dk

Skal I have logo på?

Så hjælper vi også gerne med det, I beslutter hvor på tøjet det skal være og vi sørger for at det kommer på al jeres tøj fremadrettet.

Vi hjælper med opmålingen

Når I indgår et samarbejde med os, kommer vi ud og tager mål at samtlige medarbejdere, så er vi sikre på tøjet passer, hvilket medarbejderne sætter stor pris på. Hvis I ansætter en ny eller en medarbejder ”skifter figur”, så har vores chauffør altid målebånd med sig og vil foretage opmålingen.

CASE 1

På et plejecenter var der 5 ansatte som arbejdede på deltid, der tilpassede vi antallet af beklædningsdele, så det passede med deres behov, det betød i sidste ende en større besparelse for kommunen.
Samme plejecenter havde også en ansat med meget lange ben, hun havde problemer med at passe vores bukser, efter opmålingen tilpassede vores systue hendes bukser, så hun ikke skulle føle sig utilpas i tøjet når hun er på arbejde.

Se flere cases nederst på siden…

CASE 2

”– Det har spillet ualmindeligt godt fra starten” Udtalte kvalitetschefen fra virksomheden.
Virksomheden har i dag en vaske lejeordning af grov arbejdsbeklædning. En ting, som virksomhedens knap 40 ansatte i produktionen, fremhæver er vores effektive vedligehold af tøjet, som fx hvis en lynlås går i stykker, så bliver bukserne hurtigt repareret og sendt tilbage til medarbejderen. De skal ikke bruge så meget tid, som de tidligere har brugt ved en anden leverandør, når fx en leverance skal.

    Dit navn*

    Mail*

    Indtast din besked