Hotel & Restauration

Vi sammensætter en ordning der passer til jeres behov, med en vaske/leje ordning er I altid klar til hurtig omstilling når sæsoner skifter – og I slipper for store engangs investeringer.
Som kunde hos os, får I en fleksibel løsning og I vælger selv til og fra udfra vores produktsortiment.
Vi er et miljørigtig vaskeri – vi har formået at tage nogle enorme miljømæssige skridt i vores produktion, vi har bl. a. nedbragt vores vandforbrug med 78%, og energiforbrug med 62%. Derved er vi et af de mest miljøvenlige vaskerier i Skandinavien.
Vi vil også gerne hjælpe jer, med at styrke jeres grønne profil, derfor har vi udviklet materialer til vores kunder, som informerer slutbrugeren om jeres miljørigtige tekstiler og vaskning.

Se mere om vores service til hoteller og restauranter i kataloget.
Download det HER
Eller bestil ved Steffen – sft@centralvaskeriet.dk

CASE 1

En kunde kom til os, da de manglede fleksibilitet i deres nu forhenværende vaskeri. For dem er det vigtigt at vi kan hjælpe også i akut opståede situationer, hvor der pludselig kan komme et stort ekstra selskab ind af døren, der skal serviceres. Derfor valgte kunden et samarbejde med os. Efterfølgende har de også rost os, for den personlige betjening. ” Vi føler at de medarbejdere der er hos Centralvaskeriet, kender os og vores aftale rigtig godt, så vi skal ikke bruge tid på at forklare tingene når vi kontakter dem” udtaler kunden.

Se flere cases nederst på siden…

CASE 2

Det kan være svært at gennemføre bæredygtighed i alle led af en virksomhed, de fleste har mange leverandører og det er svært at tænke miljørigtigt i alle led. Dette har Centralvaskeriet gjort for kunderne, vi har tænkt alt fra vandforbrug, CO2 udslip og de rigtige tekstiler. Vores kunde der i dag driver en velbesøgt kro, har bl.a valgt at samarbejde med os på det grundlag, vi har endvidere udviklet materiale til kunden, med egne farver og logo, så det bæredygtige valg bliver formidlet videre ud til deres gæster. ” Det ville tage for mange ressourcer for os at udvikle materialet selv, så det er virkeligt fornemt at Centralvaskeriet har gjort det for os” fremhæver kunden.

CASE 3

Forestil jer at man skal afholde et sølvbryllup i den kommende weekend og kunden ønsker grønne duge. I bestiller grønne duge, men får leveret champagnefarvede i stedet, I kontakter jeres leverandør og gør opmærksom på fejlen, men får at vide at de grønne duge ikke er på lager. Det er ikke en særlig rar situation, men ikke detsto mindre var det noget vores kunde blev udsat for ved deres tidligere leverandør og derfor skiftede til os.
Ovenstående situation vil aldrig kunne forekomme ved os, da vi har fuld forståelse for hvilken betydning det har for jeres kunde, at de selvfølgelig får den farve duge som er bestilt.
Jo vidst vi kan også levere fejl, men vi sætter alle kræfter ind, for at rette op på det hvis det hænder, så vi gør vores til at dine kunder får en dejlig fest.

    Dit navn*

    Mail*

    Indtast din besked