Når der er klima på dagsordenen

750 350 Centralvaskeriet

Klima aftalen som regeringen har vedtaget har stor fokus på at reducerer co2 kraftigt. Det er en øvelse vi, hos Centralvaskeriet, har prøvet før og som vi er gode til .
De seneste 10 år har vi arbejdet målrettet for at nedbringe vores forbrug af vand og energi. Vi har allerede ved at opgradere vores maskinpark og vaskeprocesser reduceret vores vandforbrug med 78% og vores energiforbrug med 62%.
Dette er også nogle af grundene til at vi i 2018 modtog BHJ Fondens initiativpris, som uddeles til virksomheder, der har fokus på bæredygtige løsninger.

Stigende efterspørgsel som erhvervsdrivende ikke har råd til at ignorere

I dag bliver klimadagsordenen ikke kun sat af regeringen, men i ligeså høj grad af forbrugerne. 76%  af danskerne ønsker en klimavenlig livsstil, for vores kunder betyder det, at det kan blive en rigtig dårlig forretning  at ignorere forbrugernes efterspørgsel. Derfor er det alfa omega at vælge en leverandør der arbejder målrettet for at nedbringe energiforbruget.

Det kræver noget at nedbringe forbruget så meget som vi har gjort – det kræver at man tager nogle aktive valg. Vi har været meget bevidste omkring valg af tekstiler, sådan så comfort og bæredygtighed går hånd i hånd.
Vi tilbyder fx miljømærkede sengelinneder og håndklæder, det betyder at vi ikke bruger nær så meget vand og energi i vores processer, og det er godt for forbrugernes samvittighed.

I kan læse mere om vores tiltag i vores Green-Catalogue bestil den på mail@centralvaskeriet.dk

    Dit navn*

    Mail*

    Indtast din besked