Kontormedarbejder med gode IT-kompetencer søges…

1024 567 Centralvaskeriet

Vi har travlt og søger derfor en serviceminded og IT-kompetent kontormedarbejder.

Centralvaskeriet A/S har speciale i at levere arbejdstøj til alle industrier samt vasketøj/linned til hoteller og restauranter. Virksomheden har mere end 70 års erfaring og kunder placeret over hele Danmark. Hos Centralvaskeriet A/S får du et kundeorienteret vaskeri med de vaskeløsninger, som du lige står og mangler. Til at hjælpe os med denne opgave, søger Centralvaskeriet A/S en kontormedarbejder.

Er du serviceminded, og sætter du en ære i at udføre kundeservice i topklasse, så er du netop den kollega, vi står og mangler!

Dine primære arbejdsopgaver:
• Kundeservice på enten telefon eller mail. Du modtager bestillinger, rådgiver kunder, svarer på spørgsmål og tager kunden i hånden mod en god løsning.
• Bindeled mellem produktion, kunder og logistik i samarbejde med den øvrige administration og ledelse.
• Administrative opgaver, herunder vedligeholdelse og optimering af CRM-system, tidsregistreringssystem samt diverse ad hoc kontoropgaver.
• Intern salgsbackup der afhjælper og servicerer salgsafdelingen, herunder eksterne sælgere.

Hvem er du?
• Du skal have lyst til at yde høj service og have gode kundedialoger. Du har erfaring med kundeservice og er velformuleret på skrift og i tale.
• Du har erfaring og/eller uddannelse i diverse IT-systemer, og dette skal ligge dig naturligt at arbejde med.
• Du er løsningsorienteret og en der får tingene gjort.
• Du er mødestabil og en god kollega.
• Du er proaktiv, tager ansvar, følger dine opgaver til dørs og kan selv prioritere din tid.

En grundlæggende flair for IT er afgørende.

For at kunne yde vores kunder den bedst mulige serviceoplevelse, er det naturligvis et krav, at man er udadvendt, smilende og positiv i sin fremtoning.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, med masser af udfordringer, med en stor kontaktflade og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, med daglig kontakt til ledelsen.
Gode ansættelsesforhold, med pensionsordning og sundhedsforsikring samt diverse personalegoder. Løn forhandles individuelt, på baggrund af kompetenceniveau.

Ansøgning
For at søge jobbet, skal du fremsende din ansøgning til lk@centralvaskeriet.dk med ”Kontormedarbejder” anført i emnefeltet. Alle ansøgninger bliver behandlet løbende og stillingen kan derfor blive besat inden ansøgningsfristen d. 31. oktober 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Lars Kunz på telefonnummer: 7333 1229

 

 

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message