CENTRALVASKERIET

Vaskeservice i mere end 70 år

HVEM ER VI?

Centralvaskeriet har vasket for tilfredse kunder i mere end 70 år. Vores solide erfaring betyder, at du trygt kan lægge enhver opgave i vores hænder. Vi ved, hvad vi snakker om, og vi udfører et professionelt stykke arbejde – hver gang.

HISTORIEN BAG

Centralvaskeriet har vasket for tilfredse kunder i mere end 70 år. Teknologien har ændret sig med tiden, hvilket også er med til, at vi i dag fremstår som et fuldautomatisk industrivaskeri med over 47 ansatte. Vores udgangspunkt er stadig det samme, når vi påtager os en ny opgave: at få krav, behov og ønsker til at gå op i en højere enhed.
Vores erfaring betyder, at du trygt kan lægge enhver opgave i vores hænder. Vi ved, hvad vi snakker om, og vi udfører et professionelt stykke arbejde – hver gang.

Vi har altid beskæftiget os med hotel- & restaurationsbranchen og plejehjem, men har i de sidste 25 år også vasket/udlejet arbejds-beklædning.
Centralvaskeriet er i dag et full-service vaskeri, som håndterer alt inden for vask.

KERNEVÆRDIER

KUNDEN i FOKUS

Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere og sammen udvikler vi en fleksibel og fremtidssikret løsning, der matcher jeres behov.

KVALITET OG LEVERINGSSIKKERHED

Vi leverer høj kvalitet – rent, som aftalt og til tiden

ET VASKERI I ØJENHØJDE

Vi er ét team som arbejder for åben dialog og et godt samarbejde, med vores kunder. Vi er en loyal samarbejdspartner og vi er først tilfredse når I er…

INNOVATIV TÆNKNING

Centralvaskeriet er i forvejen et højteknologisk vaskeri og vi arbejder konstant med at videreudvikle teknologier – med fokus på den mest miljørigtige produktion.
Det er vigtigt for os at vores medarbejder trives, derfor arbejder vi også løbende for at forbedre arbejdsmiljøet. Vi bestræber os på at hjælpe ansatte videre gennem personlig udvikling, hvis de måtte ønske det.

    Dit navn*

    Mail*

    Indtast din besked